Denne hjemmeside bruger cookies

Vi benytter cookies for at tilpasse vores indhold og annoncer, give dig adgang til sociale mediefunktioner og analysere trafikmønstre på vores hjemmeside. Vi deler også data om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, reklame og analyse. Disse partnere kan kombinere de oplysninger, du har delt med dem, med andre data, de har indsamlet fra din anvendelse af deres tjenester.

Nødvendig

Præferencer

Statistik

Marketing

Hero billede
JN-Gulvservice

Totalløsninger inden for gulvafslibning og gulvservice

Vi er med dig hele vejen!

JN-Gulvservice

JN-Gulvservice er en ung og dynamisk virksomhed, med mange års praktisk erfaring inden for branchen. Vi er altid opdateret med De nyeste værktøjer og teknologier, for altid at kunne tilbyde vores kunder den bedste løsning.

Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheder, den offentlige sektor, boligselskaber samt private husstande fordelt over hele Viborg og omegn

Lille virksomhed, høj kvalitet

JN-Gulvservice er en lille virksomhed uden skiftende medarbejdere eller tung administration. Derfor kan du som kunde hos os forvente:

  • En høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde
  • Fornuftige priser
  • En god dialog med den samme person gennem hele forløbet
  • Stor fleksibilitet

Så trænger Deres gulve til en afslibning/behandling og lægger du vægt på ovenstående kvaliteter, så kontakt os for mere information samt et godt tilbud.

 

Vi ringer dig op!
Udfyld blot dine informationer, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Følg os på Facebook

På vores Facebook side, kan du se billeder fra tidligere projekter, få opdateringer omkring virksomheden og tilbud, samt læse anmeldelser fra vores tilfredse kunder.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld dit navn og telefonnummer, og så ringer vi dig op hurtigst muligt, med et uforpligtende tilbud.